Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Wand en Raam

BREDA – Wilt u een frisse wind door uw interieur? Dan zou u kunnen denken aan een nieuw behang of bijzondere raambekleding. Als u creatief ben dan kunt u dit jaar zeker u ei kwijt want dit jaar mag en kan veel. Dus volg uw gevoel en ga voor een warme sfeer, sobere uitstraling of juist voor een smetteloze look.

Wanden bepalen voor een groot gedeelte de sfeer binnen een huis. Voordat je een type wandbekleding kiest, is het belangrijk dat je weet wat er op dit moment op de muur zit. Behangklaar wil nog niet zeggen verfklaar! Maar, dat is de praktische kant van de zaak. Een nieuwe bekleding van wand of raam begint natuurlijk met het opdoen van inspiratie en het bepalen van je stijl.

Wat betreft behang en gordijnstoffen is het opvallend dat we dit jaar het klassieke medaillon design terug zien keren. Voor al zwart en zwartbruin zijn hip, maar dan wel in combinatie met felle kleuren. Deze zorgen er voor dat het er een stuk levendiger is en de wand ziet er dan niet te donker uit. De verwachting is dat vooral grote motieven het gaan doen, en dat geld zowel voor het behang als gordijnstoffen. Het barokke, motievenbehang dat al een tijdje ‘in’ is, zal blijven. En de weg van één groot motief is ingeslagen. Hiervoor kun je zowel stickers als behang(posters) gebruiken. Wat verder in meerdere collecties terugkomt zijn natuurlijke motieven zoals takjes, bladeren en bloemprints. Geïnspireerd op de natuur, maar niet alleen in aardse tinten als bruin en groen. Knallend oranje, paars en roze komen we ook veel tegen.

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen