Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Nieuwe afzuigtechniek

Bent u op zoek naar een afzuigsysteem dat de kookgeuren aanpakt daar waar ze ontstaan, namelijk vlak boven de pan, en de geurtjes vervolgens achter de kookplaat afvoert?De randafzuigunit AT 400 van Gaggenau is dan de perfecte oplossing. Deze unit is een ware revolutie in de afzuigtechniek en bovendien een prachtige ‘eyecatcher’ op uw werkblad of kookeiland.. Het apparaat kan ook uitstekend gebruikt worden als handig afzetvlak voor borden. Bovendien houdt u het zicht in de kookruimte helemaal vrij. U kunt dit systeem uitstekend combineren met verschillende apparaten uit de Profi 400 serie van Gaggenau of de mooie en zeer ondiepe keramische kookplaat CE 490.

Deze afzuigunit is een waar kunstwerk in roestvrij staal op het werkblad. De AT 400 is beschikt over een luchtcirculatiesysteem en is voorzien van ingebouwde, niet reflecterende verlichting ter hoogte van de pannen. De unit heeft een vermogen dat voorheen alleen mogelijk was bij de allerbeste afzuigkappen. Het apparaat neemt weinig ruimte in beslag en is geruisloos. Dit afzuigsysteem is dan ook de ideale oplossing voor kookeilanden en keukens in gebouwen waarin geen gat in de muur kan worden aangebracht (bijv. gebouwen onder bescherming van monumentenzorg en energiezuinige woningen).

Deze combinatie van kookplaat en afzuigsysteem is de ideale oplossing voor kookeilanden: de ruimte op hoofdhoogte is vrij, zodat u beter kunt communiceren als u samen met anderen kookt. Met een breedte van 106 of 136 cm is de AT 400 een zeer effectief luchtcirculatiesysteem dat stoom en vetspetters direct achter de kookplaat afzuigt en afvoert. Het ideale afzuigsysteem dus, mooi en praktisch tegelijk!

Bron : www.gaggenau.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen