Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Woonaccessoires van VT Wonen, nu met korting

Met goedgekozen accessoires geeft u uw nieuwbouwwoning nog meer sfeer en een eigen gezicht.

Nu bij VT Wonen nóg meer verleidelijke woonaccessoires! Nieuwe kleuren, nieuwe maten en nieuwe materialen: de succesvolle VT Wonen basis collectie blijft uitbreiden. Met mooie woonspullen voor binnen en buiten, in een fris landelijke stijl en voor verleidelijk prettige prijzen. Om te hebben!

Extra korting! Op zoek naar een leuk kerstcadeau? In december krijgt u extra korting op 10 woonaccessoires van onze VT Wonen basis collectie. 

Zwart-witZwart-wit saai? Niet met deze grafische en basic accessoires. De grafische vormen in zwart-wit met donkerbruin geven bank, wand of vloer een uitgesproken uitstraling. Kussens met cirkelvormige dessins, zwarte kandelaars, ronde en ovale fotolijsten, een kroonluchter voor kaarslicht. Allemaal op elkaar afgestemd om één geheel te creëren.

Lijstenwand met de zwarte en blank houten lijsten, ovaal en rechthoekig, vanaf € 7,95. Grote ballonvazen in zwart en wit € 59,95; flesvormige vaas in zwart en wit, € 12,95; groot in zwart en wit, € 29,95; cilindervormige vaas in zwart en wit, € 19,95. Effen kussens in verschillende kleuren en met verschillende prints in zwart/wit en kleur, 45x45 cm, vanaf € 16,95; 60x60 cm, € 22,95; 70x40 cm, vanaf € 34,95. Alle kussens inclusief vulling. Houten kandelaars, vanaf € 17,50. 

Bron : www.vtwonen.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen