Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Stout op de Huishoudbeurs

Van 10 tot en met 18 februari 2007 is er de 62e editie van de Huishoudbeurs: een compleet programma voor de vrouw van nu, onder het thema ‘Stout’. Op de beurs worden de nieuwste trends op het gebied van mode, verzorging, wonen, culinair en vrije tijd gepresenteerd.em>Ongegeneerd genieten

Het centrale themaplein wordt dé plek op de beurs waar bezoeksters zullen genieten van dingen die eigenlijk niet mogen of kunnen. Ongegeneerd te genieten van bergen chocola, veel te veel geld uitgeven aan mooie spullen, oeverloos roddelen onder genot van een ‘stout’ drankje en wellicht vijf minuten één op één te chatten met dat lekkertje uit die ene soap.”

Ook is er de speciale make-over booth, waar bekende stylistes bezoekers omtoveren in stoute vamps in samenwerking met talloze beautysalons en cosmeticamerken. Kleding, schoenen, tassen en sieraden komen elke dag voorbij in de fashionshow op de catwalk.

Wonen en verzorgen

Op het Woonplein laten verschillende woonaanbieders middels stijlkamers en workshops de laatste trends op het gebied van wonen zien. Op het Verzorgingsplein kunnen bezoekers zich laten informeren over gezonde voeding, sportiviteit of lichamelijke verzorging. Ook zijn er creatieve workshops en is er een ‘Buiten-koken paviljoen’, waar bezoekers zich op de hoogte kunnen stellen van de laatste trends in barbecueland.

negen-maanden-beurs 2007

Tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs wordt ook de negen-maanden-beurs gehouden in Amsterdam RAI. Hier vindt u van 14 tot en met 18 februari alles over en voor de zwangerschap, geboorte en baby's. Van de leukste kleertjes en het leerzaamste speelgoed. Tot informatie en advies over gezondheid en veiligheid. Met één toegangskaartje kunnen bezoekers van de Huishoudbeurs ook de negen-maanden-beurs bezoeken.

Bron : www.huishoudbeurs.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen