Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Overal in huis draadloos uw favoriete muziek

Het Philips Streamium Wireless Music Center, overal in huis draadloos toegang tot muziek. Uw woning is niet compleet zonder een goede muziekinstallatie.

Maar welke kiest u? Philips maakt de opslag, het beheer en het plezier van uw favoriete CD-collectie gemakkelijker met de introductie van een nieuw innovatief audiosysteem: het Philips Streamium Wireless Music Center. Dit is een veelzijdig audiosysteem dat tot wel 750 CD’s kan beheren door ze om te zetten naar MP3-muziekbestanden en te bewaren op de harde schijf van 40 GB*.
 
Met dit systeem beperkt u zich niet tot muziek in de woonkamer. De muziek kan tegelijkertijd op wel vijf verschillende draadloze Streamium Wireless Music-stations in het hele huis afgespeeld worden, zoals in de keuken, de werkkamer of de slaapkamer.

 

Met functies als ‘My Room, My Music’ volgt de muziek u onafgebroken van de ene kamer naar de andere, terwijl de partymodus ‘Music Broadcast’ dezelfde muziek afspeelt op alle stations, in alle kamers, precies op hetzelfde moment.
Het Streamium Wireless Music Center is gemakkelijk te installeren. Zodra het Center en de stations geactiveerd zijn, communiceren ze automatisch via een Wi-Fi-verbinding. Het Philips Streamium Wireless Music Center is gemakkelijk te integreren in bestaande netwerken en maakt verbinding met materiaal dat al op een computer staat.

Het strakke, subtiele ontwerp van het Streamium Wireless Music Center is een aanwinst voor iedere kamer. De afstandsbediening met LCD-display geeft toegang tot informatie in het hele huis en het LCD-scherm met zes regels geeft trackinformatie weer. De ingebouwde Gracenote™ database herkent CD’s direct en toont informatie zoals de naam van de artiest of het album, de nummertitels en het genre.
 
Het complete WACS700-pakket bestaat uit een Streamium Wireless Music Center en één Wireless Music Station.
 
*Werkelijke capaciteit kan kleiner zijn

Bron : www.philips.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen