Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Een eigen spa in de tuin of op het terras

Een ontspannende massage in een heerlijk warm bad. In de Sunbelt Spa is het genieten! Zet de spa in de tuin of op het terras en geniet zomer en winter van de weldadige warmte. Tientallen hydrojets masseren het lichaam van top tot teen. Een oppepper voor lichaam en geest.


Warm water is al eeuwenlang bekend om haar therapeutische eigenschappen. Alle Sunbelt Spas zijn ergonomisch ontworpen zodat het lichaam een optimale houding heeft terwijl het verkwikkende water haar werk doet.

De spabaden zijn van topkwaliteit. Ze zijn tot stand gekomen gedurende jarenlange ontwikkeling en ervaring. Het samenspel van geavanceerde techniek, ergonomisch ontwerp, hoogwaardig materiaal en jarenlange kennis heeft geleid tot een kwalitatief hoogstaand resultaat.

De Sunbelt Spa is gemaakt om zomer en winter buiten te staan. Ze zijn ontwikkeld voor de ruwste klimaten. De betrouwbaarheid, het economisch verbruik en de gebruiksvriendelijkheid zijn gegarandeerd, ook in het wisselvallige Nederlandse klimaat.

Efficiënt werken en korte lijnen maakt Sunbelt Spabaden betaalbaar. Bovendien zijn de topkwaliteit en de uitstekende garantievoorwaarden ontspannend.

Welke Spa past bij u?
Kies de spa die voldoet aan uw wensen. Wilt u er vooral met z’n tweeën ’s avonds na een dag hard werken in ontspannen? Of nodigt u regelmatig een gezellige club mensen uit om met z’n allen te bubbelen en bij te praten in een ruim bemeten spa? Of doet u het op dokteradvies? Er zijn diverse modellen verkrijgbaar.

Bron : www.fonteynspas.com

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen