Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Nieuwe toepassing van het Mezzo kastinterieur van The Doors

Mezzo van The Doors is een prachtige, krachtige interieurlijn met een ruimtelijke indeling en talloze toepassingsmogelijkheden. Als garderobe, kledingkast, inloopkast en - ook zonder deuren - als open wandkast, boekenkast of zelfstandig scheidingselement in het interieur.

 

 

Mezzo is anders, is functioneel en is vooral design. Het fraaie horizontale lijnenspel, de prachtige afwerking en de individuele maatvoering van Mezzo sluiten naadloos aan op de filosofie van The Doors, dat deuren en kasten een wezenlijk onderdeel zijn van het totale interieur. 

Mezzo biedt een visueel krachtig concept voor inloopkasten en garderobes en is compleet afgestyled met ladeblokken en accessoires. Nu is Mezzo verder ontwikkeld voor andere ruimtes, met name als kantoorkast, boeken-kast, open wandkast, multimediameubel en multifunctionele roomdivider.

 

Alle sterke punten van Mezzo zijn daarin verwerkt. Zoals de heldere opbouw met slanke verticale panelen in combinatie met robuust vormgegeven schappen, die in een breedte tot 180 cm (met een optimaal draagvermogen) geleverd kunnen worden. De voor het oog onzichtbare verbindingen worden met elektromagnetische schroeven tot stand gebracht. Mezzo is een modulair systeem, dat toch geheel op maat kan worden samengesteld, met een consequente doorvoering van de juiste verhoudingen. De stevige legplanken zijn zowel geschikt voor de huiskamer als voor kantoorgebruik. Specifiek voor meer open gebruik is Mezzo verkrijgbaar in 45 cm uitvoering. Mezzo kent twee kleurstellingen: wit en gebleekt eiken met ladeblokken in wit of metallic zilver, waardoor deze kasten in elk interieur een fraai vormgegeven rustpunt vormen.

Bron : www.thedoors.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen