Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Nieuwe collectie Grohe kranen

Van modern tot traditioneel, Grohe biedt kranen in alle stijlen, voor ieder interieur en ieder budget. En met dank aan de innovatieve Grohe technologieën kun je er op rekenen dat je jarenlang plezier houdt van de kranen. Door de beste technieken in het binnenwerk staat een Grohe kraan garant voor een langdurig comfortabele bediening. Daarbij zorgt de grote instelhoek voor een geleidelijke en nauwkeurige overgang van koud naar warm water. Ten slotte heeft een Grohe kraan een langdurig glanzende chroomlaag. Grohe heeft nu een nieuwe lijn kranen in diverse uitvoeringen.


Europlus

Modern maar tijdloos. De nieuwe Europlus is voorzien van alle nieuwste technologieën om je een mooi product te bieden waar je lang plezier van hebt. De Europlus is ergonomisch en de opengewerkte hendel laat zich soepel sturen naar de ideale temperatuur en gewenste hoeveelheid water. De nieuwe Europlus is hoogwaardig design en kwaliteit op zijn best.

Eurodisc

Eurodisc heeft een chique, sportieve uiterlijk en een dynamische, vinvormige hendel. Een tijdloze vormgeving dus, die een sieraad vormt voor elke badkamer. Ontworpen vanuit kwaliteit en gebruiksgemak en tegen een aantrekkelijke prijs. Voorzien van onze nieuwste technologieën voor precieze bediening.

Eurostyle

De nieuwe, verder ontwikkelde Eurostyle heeft een slanke, moderne vormgeving: een naar je toe leunende vorm, gebogen hendel en een ontwerp dat in de meest dynamische vormgeving tot zijn recht komt. Deze kraan bevat veel technologieën en heeft een mooi design. Met z’n uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs is dit een kraan die aan alle wensen voldoet.

Eurosmart

De Eurosmart heeft een nieuwe solide metalen hendel en naar voren gebogen lijnen, en is daarmee is de perfecte toevoeging aan alle tijdloze badkamers. Deze kwalitatieve kraan biedt ongelofelijke duurzaamheid en resultaten. Zoals de naam al zegt: slim design, slimme technologie en een aantrekkelijke prijs.

Bron : www.grohe.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen