Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Life Time, de beste keuze voor kinderkamers

Welkom bij Life Time- een weloverwogen keuze. Bij het inrichten van een kinderkamer gaat het om meer dan een vrolijke kleur alleen. Bewust kiezen voor kwalitatief goede producten, veilige materialen en sterke constructies garandeert een investering waar kind en ouder samen jarenlang plezier aan zullen beleven. Life Time is dan ook dè weloverwogen keuze voor de kinderkamer. Overtuig uzelf.
 

Life Time Classic bedden

Verrassende slaapkamers op de groei! Life Time Classic is een beddenprogramma van absolute topkwaliteit. De combinatie van duurzaam, massief grenenhout en de unieke houten kegverbindingen zorgt voor een ongekend sterke constructie. Deze verbindingen maken schroeven, bouten en moeren overbodig. De bedden zijn bovendien perfect glad afgewerkt en worden uitsluitend met kind- en milieuvriendelijke lakken- en beitsen behandeld. Alle bedden zijn inclusief lattenbodem. Daarnaast zijn speciale breedte- en lengtematen op aanvraag leverbaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ongekende combinatie- en uitbouwmogelijkheden.

 

Unieke houten kegverbinding

De kegverbindingen zijn nog altijd het resultaat van ambachtelijk handwerk. Zij zorgen voor snelle montage van een uiterst stabiel bed zonder schroeven. Het Classic basisbed de eerste stap naar vele topcombinaties. Een Life Time Classic basisbed is een investering voor de lange termijn. Dit bed bouwt u namelijk moeiteloos door tot een half-, midi- of hoogslaper. En met de grote verrijdbare lade heeft u altijd een logeerbed stand-by. Ook voor een passend matras voor de lade bent u bij Life Time aan het juiste adres. Speciale lengtematen voor de steeds langer wordende jeugd! Het basisbed heeft een standaardafmeting van 90 x 200 cm, maar ook lengtematen als 190, 210 en 220 cm zijn verkrijgbaar. Daarnaast zijn speciale breedtematen op aanvraag leverbaar.

 

Bron : www.lifetime-kinderkamers.com

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen