Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Kasten

Een slaapkamer moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn; er moet in kunnen worden geslapen, gesport, gewerkt en zelfs een ontbijt genuttigd.De meubels moeten dus zeer flexibel zijn. Klassieke meubelstukken zijn het bed, het nachtkastje, de linnenkast en toilettafel. Ook zijn er losse meubels die volop speelruimte bieden voor een creatieve inrichting. Systeemmeubilair is ideaal voor mensen die veel bergruimte nodig hebben. Deze kunnen perfect op maat gemaakt worden.

De trend op dit moment is dat men zelf druk bezig is met het combineren van de eigen slaapkamer. Voorheen werden vooral totale slaapkamers verkocht met alles erop en eraan. Tegenwoordig koopt men allemaal verschillende losse meubels en maakt daar een eigen geheel van. Hierdoor ontstaat er een geheel eigen slaapkamer, die bovendien uniek is. Tegenwoordig is trendy ook zeer HOT. Het feit dat bedden en kasten tegenwoordig vaak op kleine (roestvrijstalen) pootjes staan, geeft de moderne slaapkamer een dynamischer en transparanter beeld. In het trendy marktsegment vinden we bovendien een scala aan eigentijdse accessoires: van verrijdbare nachttafeltjes, containerkastjes en aanhaaktafeltjes tot lectuurbakken en bedlampjes.

Buiten de verschillende meubels die uw slaapkamer een persoonlijke look geven, kunt u ook gebruik maken van kleur. In het designsegment is metallic grafietgrijs nog steeds dé basiskleur, maar ook spierwit is weer helemaal in de mode. Gecombineerd met felle kleuren als groen en oranje wordt een leuk speels effect bereikt. Wat de nostalgische houten ameublementen betreft, zien we zowel lichte honingkleurige impregneer als transparante kleurbeitsen in antieke kleuren: mergelwit, ijsblauw, lindegroen en oker. Grootmoedermeubelen zijn veelal uitgevoerd in smeedijzer, vaak met opzet bedhemels. Voor het koloniale wonen zijn donkerbruin gebeitst hout en webbing (gevlochten rotan of pitriet) dé materialen.

Kortom: voldoende manieren om uw slaapkamer een persoonlijke uitstraling te geven.

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen