Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Kraan Eve: keukenkraan en lichtbron tegelijk

KWC Eve; fascinerend spel van licht en water Design keukenkraan met uittrekbare spoeldouche én lichtbron

Wij introduceren KWC Eve.

Een keukenkraan die niet alleen in uiterlijk, maar ook in functie een aantal verrassende extra’s biedt. KWC Eve integreert de noodzakelijke water- en lichtfuncties in de keuken in één product. Intrigerend design voor een fascinerend en functioneel spel van licht en water. Bekroond met de Red Dot Design Award 2005.

KWC Eve herbergt in de draaibare uitloop een onzichtbaar verborgen spoel-douche. Het uiteinde van deze douche is voorzien van een transparante ring met LED-verlichting. Met een druk op de knop, die zich op de spoeldouche bevindt, wordt de lichtstraal geactiveerd. Zo worden de spoelbak en het werkblad functioneel verlicht.

De lichtbron kan separaat geactiveerd worden, maar ook in combinatie met de waterstroom. Daarmee zorgt KWC Eve voor een fascinerend spel van licht en water, dat doet denken aan een intrigerende plasmastroom.

  

Slanke allure

Het design van KWC Eve kenmerkt zich door slanke allure. De hoge gebogen kraan heeft een ononderbroken, vloeiende belijning. Een storende verdikking aan het uiteinde van de uitloop - veelal onontkoombaar bij kranen met een spoeldouche - ontbreekt. KWC Eve is vloeiend glad en slank tot in de kleinste details. Het ontbreken van de verdikking biedt niet alleen esthetische meerwaarde maar ook praktisch gemak. Rondom uitstulpingen en verdikkingen ontstaat namelijk gemakkelijk kalkaanslag. Dankzij de vormgeving zijn de kraan en de uittrekbare douche eenvoudig schoon te maken. Met één handbeweging wordt de spoeldouche eenvoudig uitgenomen en teruggeplaatst.

 

KWC Eve is verkrijgbaar in verchroomd messing of roestvrij staal. Beide varianten zijn beschikbaar met of zonder licht.

 

Bron : www.hansa.de/nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen