Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Behangcollectie Flo van Eijffinger

Bloemen zijn de nieuwe ornamenten. De nieuwe behangcollectie Flo biedt een grote verscheidenheid aan bloemendessins. Voorbeelden? Een op toile de jouy geïnspireerd dessin, maar ook een dessin waarbij de bloemen uit kruissteken lijken te bestaan. Uiteraard bevat de collectie ook uni’s en strepen niet. Het behang is van een vinylkwaliteit die bijzonder aangenaam te verwerken is. Bij de donkere kleuren is de zijkant meegekleurd, waardoor er geen witte naden te zien zijn na het aanbrengen van het behang.

Ook de collecties Grand Cru, Cadence en Wild @ Heart zijn bijzonder mooi!

Grand Cru: De collectie Grand Cru omvat ornamentele dessins en medaillons, maar toch is deze collectie niet per definitie klassiek. het behang uit deze collectie is hip en actueel, en kan ook heel goed in een design interieur worden toegepast. De dessins zijn gedrukt op een hele mooie kwaliteit vlies en er is veel gebruik gemaakt van metallic accenten en een suèdelook techniek. Dit geeft het behang een bijzonder luxe uitstraling.

Cadence: In de nieuwe behangcollectie Cadence vind je bloemen, strepen, zilver- en goudbehang! De dessins zijn aangebracht op een zware kwaliteit vlies en hebben een onregelmatige, stempelachtige karakter dat deze kwaliteit charme geeft.

Wild @ Heart: In deze door Gill Nono ontworpen collectie vind je 10 sterk uiteenlopende dessins die bijzonder vernieuwend zijn en veel stof zullen doen opwaaien. Er zijn dessins waarin harten zijn verwerkt, een aantal grafische dessins en nostalgisch aandoende dessins. Twee dessins in deze collectie zijn uitgevoerd in een bijzonder mooie flockkwaliteit.

Bron : www.eijffinger.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen