Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Exclusieve keukenwerkbladen van CeraNuovo

Kiezen voor Italiaanse klasse

CeraNuovo® is een exclusief werkbladmateriaal dat in Nederland uitsluitend door Dekker Zevenhuizen B.V. wordt geleverd. Het uit Italië afkomstige, keramische blad is in tegenstelling tot alle andere natuurlijke materialen volkomen egaal van kleur, waardoor het een onvergelijkbare uitstraling heeft. Met zijn gelijkmatige, 100% kleurvaste oppervlak kan het CeraNuovo®-blad de keuken vele gezichten geven en voor even verrassende als esthetische effecten zorgen, doordat het zich goed laat combineren: met de achterwand en de randafwerking, maar ook met andere materialen zoals r.v.s. CeraNuovo® heeft echter niet alleen allure door zijn kleur; het is volgens het TNO-rapport bovendien een van de meest gebruiksvriendelijke werkbladen.

Materiaal

De uit Italië afkomstige, 39 mm dikke bladen zijn vervaardigd van 7 mm CeraNuovo®, dat rondom onderlijmd is met watervaste stroken. Daaromheen zijn aluminium kokers aangebracht ter versteviging. CeraNuovo® zelf bestaat uit twee massieve keramische platen, waartussen een keramische vezelmat is verwerkt voor extra stevigheid.

Dekker Zevenhuizen B.V. levert de bladen in elf warme en koelere Uni-kleuren. Voor een extra robuust uiterlijk kunnen ze nog worden opgedikt naar 6, 8 of 10 cm.

 

Tip:

Overweegt u beslist de combinatie met een achterwand van CeraNuovo®! Er zijn ook tafels en vensterbanken van hetzelfde materiaal. Om kleur- en nuanceverschillen te voorkomen doet u er goed aan deze producten gelijktijdig met het blad te bestellen.

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen