Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Andros, MoviĀ“s dikke deur van The Doors

Gezien de vele functionele, decoratieve en esthetische aspecten die ze hebben is het begrijpelijk dat schuifdeuren steeds meer worden toegepast in het interieur. Een schuifdeur is meer dan een scheidingselement van ruimtes. Schuifwanden creëren een bepaalde look en sfeer. Ze kunnen door materiaal- en kleurgebruik een opvallend accent aanbrengen bij de totale inrichting van uw woon- of slaapkamer of kantoorruimte. Nu ook hout, in gebleekt eiken of eiken wengé, een beeldbepalende rol gaat spelen wordt het designaspect van schuifdeuren versterkt. The Doors, specialist in deuren en kasten, toont dat aan met de dikke schuifdeur Andros, het nieuwste ontwerp van MOVI Design.

Dikte geeft identiteit

The Doors brengt onder de naam Andros een maar liefst 8 cm dikke deur met een ijzersterk intern frame in aluminium en het uiterlijk van een robuuste houten wand. Het ontwerp is afkomstig van het Italiaanse Movi Design. Van dit merk kennen we reeds de beroemde transparante en pastelgekleurde schuifdeuren.

In tegenstelling tot de matglazen Movi schuifdeuren zijn de deurpanelen van Andros over het gehele oppervlak uitgevoerd in gebleekt eiken of eiken wengé. Karakteristiek daarbij zijn de aluminium hoekkanten, maar vooral ook de opvallende lange aluminium handgrepen. Deze zijn praktisch over de hele lengte in de deurpanelen gefreesd. Dat maakt de deur
tot een prachtig designobject.

Andros is uitermate geschikt als scheidingswand over een gehele wandbreedte of als schuifdeur voor bijvoorbeeld een inloopkast. De Andros panelen kunnen op maat gemaakt worden tot een breedte van 120 cm en een hoogte tot 300 cm. Het systeem is zonder vloerrail en heeft een ophangrail die aan het plafond of tegen de muur wordt bevestigd.

Bron : www.thedoors.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen