Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Schitterende nieuwe kleuren in de Flexa -VT Wonencollectie

Flexa VT Wonen kleurencollectie
De kleuren naar ons hart zien we terug in de nieuwe Flexa-VT Wonen kleuren collectie. Vol nieuwe én vertrouwde tinten om creatief mee te combineren, voor wand, meubel of vloer. Variërend van subtiele tonen tot kleuren die werkelijk afspatten van de muren. De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar vanaf half april.

Met de VT Wonen Kleurencollectie van Flexa kunt u uw huis net dat persoonlijke tintje geven, waar u niet snel op uitgekeken raakt.

De Flexa VT Wonen Kleuren zijn in er muurverf (1, 2,5 en 5 liter), zijdeglans-, hoogglans- en matte lak (0,75 liter), effectverf (1 liter), interieurwash (0,75 en 2,5 liter) en vloerverf (2,5 liter). Verkrijgbaar bij verfspeciaalzaken en bouwmarkten. Kijk voor verkoopadressen in de buurt en het aanvragen van een kleurkaart op www.flexa.nl
Let op: scherminstellingen en kwaliteit zijn van invloed op de kleuren. Kijk altijd in de verfwinkel hoe een kleur er echt uitziet of, beter nog, schilder thuis een proefstukje in de gewenste kleur (hiervoor zijn kleine testverpakkingen verkrijgbaar).

Bron : www.vtwonen.nl/collecties

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen