Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
RVS aanrechtbladen van Stala

Een keuken, compleet met werkblad, hoort uiteraard thuis in elk huis. Anno 2006 worden echter aan de keuken steeds hogere eisen gesteld. Producten worden voorbehandeld, er worden veel nieuwe grondstoffen gebruikt en pannen zijn er in verschillende soorten en groottes. Ook het scheiden van afval en recycling krijgen veel meer aandacht. Een functioneel werkblad is een echte werkplek geworden, waar naast de afwas ook rekening moet worden gehouden met het scheiden van afval en het voorbereiden van het eten.

Voor een pretentieuze inrichting hebben wij de productfamilie Stala Kitchen worktops ontwikkeld: Stala Style Kitchen worktops hebben eenvoudige, hoekige spoelbakken en ogen minimalistisch. De Style Kitchen worktops met zijn accessoires en een geïntegreerde kookplaat vormen samen een aangenaam en aantrekkelijke omgeving voor koken en vrije tijd.
Deze werkbladen zijn 700 mm diep. De achterwand is ook van rvs. Bij de recht hoekige spoelbak bereidt u probleemloos eten met de snijplank en het inzetbakje. Style Kitchen worktops verenigen het nuttige met het aangename. DE gebruikte materialen zijn roestvrij staal, keramiek en massief hout.

Eten koken wordt écht leuk als u gebruik maakt van de dimensies die Combo Kitchen worktops te bieden hebben. De werkbladen kunnen op alle mogelijke manieren worden gebruikt. Dat is aan uzelf! Zo wordt de keuken een plaats die eruit ziet en voelt zoals ú dat wilt. Deze worktops voeren een aantal praktische elementen: snijplanken, inzetbakjes en een serie aardewerken potten en schalen.

 

Bron : www.stala.com

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen