Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Svedex Kasten, thuis in uw slaapkamer

In uw slaapkamer wilt u behalve slapen tevens uw kleding en accessoires netjes opbergen. De kasten van Svedex passen heel goed in elke slaapkamer. Vorm en functie van deze kasten zijn volledig één met hun omgeving. Hierdoor ontstaat rust en harmonie, iets dat heel belangrijk is in de slaapkamer.

 

 

Rust, ruimte en comfort. Svedex Kasten vervullen deze slaapkamerwensen. Ze hebben uitstekend doordachte constructies en bij de productie is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Svedex besteedt grote aandacht aan de details. Dit vormt de basis van comfortabele, praktische en duurzame kastoplossingen.

Overzicht. In uw Svedex Kast hangen de variaties overzichtelijk op een rijtje. Door de vederlichte en geruisloos te bedienen schuifdeuren heeft u in één oogopslag een duidelijk overzicht van de kastinhoud. Zo kunt u snel en gemakkelijk een keuze maken.

De indeling van deze luxe schuifdeurkast kan helemaal aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Wordt het een garderobekast met één of twee hangroeden en misschien een garderobelift? Of wilt u een linnenkast met uitsluitend legplanken? Een hang/legcombinatie misschien? laden zijn zeer functioneel en bepalen ook sterk de uitstraling van de kast. 

De perfecte combinatie, Auping en Svedex Kasten
Svedex Kasten biedt u onder meer opbergoplossingen die qua kleurstelling, styling en materiaalgebruik een perfectecombinatie vormen met de exclusieve Auping slaapsystemen.

Bron : www.svedexkasten.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen