Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Nieuwe badmeubelserie “Jubileum” van Thebalux

Thebalux komt met een prachtige nieuwe serie badmeubilair. Deze modieuze en bovendien zeer betaalbare badmeubelen zijn ook toe te passen in de wat kleinere badkamer, want ze zijnverkrijgbaar in het compacte formaat van 80 cm. breed en slechts 45 cm. diep. De grote waskom over de hele breedte van het meubel is zeer bijzonder.


Alle onderkasten hebben twee robuuste zelfsluitende lades met veel bergruimte. Deze lades hebben standaard een handige indeling voor bijvoorbeeld cosmetica en zijn bovendien voorzien van een verstelbare stang om de lade netjes te organiseren.

De meubelen zijn naast in wit en jasmijn verkrijgbaar in trendy kleuren, zoals noten, aluminium in combinatie met de nieuwe kleuren antraciet mat of appeltjesgroen. Boven het wasgedeelte zijn er verschillende opties voor de spiegel. Zo is er een spiegelpaneel met afgeronde hoeken en met indirecte verlichting aan de onder- en bovenzijde. Er is een standaard spiegelkast met deuren en een luxe klepdeurspiegelkast.

Tevens biedt Thebalux een spiegelpaneel met LED-verlichting. U kunt deze verlichting met tiptoetsbediening schakelen en dimmen. Naast de wastafel biedt Thebalux Jubileum meerdere oplossingen voor extra bergruimte. De hoge en halfhoge kasten hebben allemaal met één deur, waarachter een zelfsluitende binnenlade schuilgaat.

Bron : www.thebalux.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen