Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Nieuw schakelmateriaal van Gira

Gira heeft de designlijn van de serie Esprit uitgebreid met een afdekraam van wit glas. Bovendien zijn de wippen voor de Gira tastsensor 2 en de Gira tastsensor 2plus nu ook verkrijgbaar in heldere kunststof.

Architecten en interieurinrichters van moderne woningen geven tegenwoordig de voorkeur aan kleurneutrale vlakken, bijvoorbeeld meubeloppervlakken in zwart of wit. Bovendien wordt er veel glas toegepast, een materiaal dat zowel staat voor verfijnde schoonheid als voor een modern levensgevoel. Om aan de designwensen van veeleisende opdrachtgevers en ontwerpers tot in detail tegemoet te kunnen komen, heeft Gira het bestaande programma Esprit, met zijn afdekramen van natuurlijke materialen, uitgebreid met een variant van wit glas. Het hoogwaardige afdekraam straalt een bijzondere authenticiteit uit en harmonieert uitstekend in een omgeving met neutrale kleuren, zoals op lichte gepleisterde wanden.

Perfect passend bij het afdekraam van wit glas zijn de afdekplaten in zuiver wit glanzend, die de indruk van moderne zakelijkheid extra benadrukken. Deze zijn daarnaast verkrijgbaar in de kleuren aluminium, antraciet en zuiver wit mat. Met het nieuwe Gira Esprit-afdekraam van wit glas kunnen meer dan 180 functies van de moderne elektrotechnische installatie worden gecombineerd, waaronder bijvoorbeeld ook de huisstations van het Gira deurcommunicatiesysteem. 

Voor de tastsensor 2 en de tastsensor 2plus heeft Gira als alternatief heldere kunststofwippen ontwikkeld. De heldere wippen passen uitstekend bij het nieuwe Esprit-afdekraam van wit glas, maar vanzelfsprekend net zo goed bij alle andere afdekramen en afdekplaten van de Gira programma's Standaard 55, E2, Event en Esprit. 

Bron : www.gira.com

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen