Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Binnenhaarden | Alle seizoenen een warme sfeer

Steffex BV brengt op de DHZ-markt, een nieuw concept binnenhaarden onder de merknaam Livin’flame.Alle seizoenen een warme en gezellige sfeer in huis, samen met vrienden en familie rond de open haard. Livin’flame biedt een uitgebreide keuze aan diverse typen haarden, voor elk interieur wel een passend model. Het assortiment bevat schouwombouwen, gelhaarden, bio-ethanol en elektrische haarden.

Je kunt met de schouwombouw combinaties maken met een elektrische haard, een gelbak of een bio-ethanol brander. De schouwombouw is er voor het gemak. Je plaatst de open haard direct op de plek die u het beste uitkomt en u kunt er gelijk van genieten. De schouwombouwen zijn er in vrijstaande of hangende uitvoering.

Ook gashaarden worden steeds populairder. Een gashaard biedt veel gemak terwijl je toch kunt genieten van een echt vlammenspel. Livin’flame biedt zogenaamde ‘Flueless’ gashaarden waarvoor geen rookkanaal nodig is. Een ideale oplossing wanneer je niet over een rookkanaal beschikt en toch van een echte open haard wil genieten. De montage is eenvoudig te realiseren door een doe-het-zelver.

Bron : www.steffex.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen