Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Daglichtbox, voor meer licht onder het platte dak

Meer daglicht en frisse lucht onder het platte dak: het is een wens van velen, maar hoe realiseer je dat? De nieuwe Daglichtbox van VELUX geeft gehoor aan deze wens. De daglichtbox heeft een aantrekkelijk ontwerp en een fraaie afwerking aan de binnenzijde. Daarnaast is het mogelijk om de Daglichtbox en de optionele raamdecoratie elektrisch te openen en sluiten. Zo kunt u met één druk op de knop zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt.

Uiteraard is dit allemaal ook mogelijk met een afstandsbediening. U heeft keuze uit maar liefst ruim 175 kleuren en dessins uit de raamdecoratie en zonweringscollectie van VELUX. Optioneel is eveneens een regensensor verkrijgbaar voor de Daglichtbox. De daglichtbox heeft gelaagde HR++ beglazing en geïsoleerde houten opstand. De box is aantrekkelijk geprijsd en behoeft slechts gering onderhoud

Voor optimaal gemak en het beheren van ventilatie en licht toetreding kan een venster gecombineerd worden met een elektrisch systeem. Hiermee heeft u een aantrekkelijke en esthetisch verantwoorde oplossing. Wanneer het gaat regenen, kan een regensensor het venster de opdracht geven om te sluiten.

Bron : www.velux.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen