Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
EasyPort: geïsoleerde kanteldeur met loopdeur

Primeur van Novoferm: geïsoleerde kantelgaragedeursystemen met loopdeuren. De EasyPort. is aantrekkelijk geprijsd, de montage gaat vijf keer zo snel als bij het oude model en het systeem isoleert veel beter. Handig: een fiets kan met gemak door de loopdeur naar binnen! Een loopdeur in de garagedeur is een keuze van steeds meer mensen, vanwege het gemak en de snelheid. Het vereist enig geduld om garagedeursystemen te openen. Bovendien hebben mensen niet altijd een handzender bij zich om de deur te openen. Een loopdeur is dan de oplossing. Tot op heden was een loopdeur alleen mogelijk in garagedeursystemen zoals de conventionele sectionale en zijwaartse sectionale garagedeuren.
 

 

 

 

Goedkoop

De EasyPort van Novoferm is relatief goedkoop. De EasyPort is binnen maximaal zestig minuten gemonteerd, in tegenstelling tot conventionele deuren, die een montagetijd van zo’n zes uur hebben. Dat maakt de EasyPort zeer betaalbaar. Daarnaast is hij geïsoleerd en veilig. De deur is zo gefabriceerd dat hij de garage lucht- en waterdicht afsluit. Uiteraard voldoet de Novoferm geïsoleerde kanteldeur met loopdeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa. Ten slotte heeft de EasyPort een fabrieksgarantie van tien jaar. 

Uitvoeringen

De EasyPort is leverbaar in achttien standaardmaten tot een maximum bestelhoogte van 2125 mm, in alle gewenste RAL-kleuren als eindlaklaag en standaard in RAL 9016 grondlak, met elektrische aandrijving (Novomatic), met een loopdeur geheel links of rechts in de garage, in een modieus cassetteprofiel (ronde hoeken) en in een verticaal smalle profilering, beide in de meest gevraagde houtnerfstructuur (woodgrain) en met een naar buiten draaiende loopdeur. Desgewenst kunnen ruitjes in verschillende motieven ingebouwd worden en zijn de handgrepen van de garage- en loopdeur in aluminium zilver leverbaar.

Bron : www.novoferm.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen