Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Nieuw: Superbox van Auping

Slapen is een hot item. Aangezien we steeds meer prijs stellen op comfort, stellen we ook steeds hogere eisen aan de kwaliteit van ons bed.We zoeken betere ventilatie, betere ondersteuning, betere verstelbaarheid. Superieur comfort, hoogwaardige materialen en onderscheidende vormgeving vinden elkaar in een heel nieuw bed van Auping, dat sinds kort in Nederland verkrijgbaar is: Superbox.

Langzaam wegzakken in een weelderig bed. Super comfort. Dat is Superbox. Superbox combineert de verstelbaarheid, veerkracht en ventilatie van een spiraalbodem met de zachtheid het comfort van een boxspring. Superbox is opgebouwd uit drie comfortlagen: een boxspring met een spiraalbodem en topmatras. Door deze unieke opbouw biedt Superbox het beste van twee werelden, de spiraalbodem en de boxspring!

Het vernieuwende ontwerp van de Superbox is van ontwerper Frans de la Haye. Hij gaf de boxspring een slanke uitvoering door ze aan de kopse kanten af te ronden. De elegantie van de vormgeving wordt benadrukt door de subtiele bies waarmee de matras en boxspring zijn afgewerkt. Het zichtbare onderframe, in antraciet of titanium, zorgt met de chromen poten voor een extra eigenzinnig effect.

Spiraalbodem, boxspring en topmatras zijn met de grootst mogelijke zorg en zeer vakkundig vervaardigd. De boxspring en topmatras bestaan uit materialen met open structuren. Samen met de spiraalbodem bent u altijd verzekerd van optimale ventilatie. En dus van hygiëne. Jaar in, jaar uit!

Bron : www.auping.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen