Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Agenda: Woonbeurs Amsterdam

De Woonbeurs Amsterdam 2006 staat weer op stapel! Hier vind je alles over wonen. Dit jaar staat het woonspektakel helemaal in het teken van Enjoy living! Van dinsdag 26 september tot en met zondag 1 oktober kun je in de RAI in Amsterdam genieten van de laatste trends, inspiratie krijgen van ontwerpers en je laten adviseren door woonexperts.Je huis is de centrale plek in je leven. Je kunt hier samenzijn met mensen van wie je houdt en je kunt er helemaal jezelf zijn. Het is de plaats waar alles om draait. Als je thuis komt wil je meteen voelen dat je hier thuis bent. Woongeluk kan in de kleinste details zitten. Daarom is genieten van je huis en van wonen in de ruimste zin van het woord hét thema van de Woonbeurs Amsterdam 2006. Enjoy living!

Trends & activiteiten

Er staan vijf trends in de spotlights, waarmee je geïnspireerd kunt worden om vorm te geven aan jouw eigen plek: Enjoy style, Enjoy home, Enjoy design, Enjoy outside en Enjoy ideas. In elke trend-hal kun je niet alleen terecht voor advies op maat, maar ook voor demonstraties, exposities, workshops en andere activiteiten. Nieuw is de Kids Special, dé plek op de beurs waar ouders volop inspiratie krijgen voor wonen met kinderen. Op de Living Catwalk krijg je een show van dessins en textiel die helemaal van nu zijn. Uniek is de Vitra Stoelendans, waar iedereen aan mee kan doen. De spelregels zijn bekend, de muziek staat heel toepasselijk in het teken van wonen en alles wat daarmee te maken heeft. En de prijs is een Vitra stoel naar keuze.

Design in het spotlicht

Op de Woonbeurs Amsterdam is er uiteraard volop aandacht voor het Nederlands ontwerp, van de grote namen tot beginnende vormgevers die bol staan van het talent. Bij Via Milano en de Design Academy Eindhoven vind je het nieuwste design. Veel vormgevers zijn zelf aanwezig. Dat is dus een unieke kans om je favoriete ontwerper eens persoonlijk te ontmoeten!

Ieder jaar bekroont de Woonbeurs Amsterdam een toonaangevende smaakmaker met de Woonbeurs Pin. De Pin is voor een bedrijf of een persoon die een belangrijke bijdrage aan het Nederlandse interieur heeft geleverd. Dit jaar zijn Piet Boon, Hella Jongerius en Studio Demakersvan genomineerd. Op wie stem jij? Ga naar www.woonbeurs.nl en bepaal mee wie de Pin straks gaat krijgen.

Nieuw: entree plus woonblad

Op de Woonbeurs Amsterdam komen de woonbladen tot leven! Ariadne at Home, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur, More Than Classic, VT Wonen en Home and Garden tonen hun eigen interpretatie van de laatste trends in compleet ingerichte woonhuizen. Ben je helemaal geïnspireerd door al je ontdekkingen op de Woonbeurs Amsterdam? Doe dan thuis nog meer ideeën op. Je krijgt namelijk het laatste nummer van jouw favoriete woonblad mee naar huis!

Bron : www.woonbeurs.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen