Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Speedheat vloerverwarming, comfortabel en praktisch

Verwijder lelijke stoffige radiatoren en zie Uw woning in een ander licht. Speedheat vertegenwoordigt totale vrijheid in het ontwerp van Uw decor. De verwarming is zo slim, dat je het zelfs niet kunt zien.

Het Speedheat systeem is onzichtbaar, behalve een kleine thermostaat, en kan geïnstalleerd worden onder parket, tegels, tapijt en elke andere vloerafwerking om een comfortabel leefklimaat te scheppen op een natuurlijke manier.
Met Speedheat als comfort verwarming (minder vermogen per vierkante meter) kunt U de koude tocht en koude afstraling van een natuurstenen of tegelvloer elimineren. Vele mensen zien af van het installeren van een tegelvloer vanwege het feit dat tegels koud aanvoelen (en zijn!). Met Speedheat is dit niet langer waar. Er is niets praktischer dan een verwarmde tegelvloer, hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden.
Hygiënisch, efficiënt, snel en absoluut onzichtbaar: Speedheat elektrische vloerverwarming wordt geïnstalleerd onder alle types vloerbedekking inclusief tegels, tapijten en laminaatvloeren.

Het gepatenteerde 1 mm dun ontwerp van het verwarmingselement betekent dat de Speedheat technologie geschikt is voor nieuwbouw alsook bij een verbouwing of voor het verbeteren van bestaande woningen, met vele huishoudelijke en commerciële toepassingen.
Dit unieke 'space-age' ontwerp geeft een uiterst snelle responsetijd zonder de extra opbouwhoogte die benodigd is met andere vloerverwarmingssystemen. Dit brengt grote kostenbesparingen in installatie en stroomverbruik met zich mee.

Het landwijde Speedheat franchise netwerk draagt zorg voor een snelle en professionele installatie die volledig gegarandeerd is om voldoening te verzekeren en om U gemoedsrust te geven.

Bron : www.speedheat.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen