Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
ETNA maakt vaatwassers betaalbaar

Het jubilerend merk ETNA introduceert een aantrekkelijk assortiment vrijstaande vaatwassers. De nieuwe modellen zijn functioneel, betaalbaar en mooi van vormgeving. De eenvoudige bediening, ruime inhoud en slimme indeling, zorgen ervoor dat de vaat in een handomdraai weer schoon en fris is. De vaatwassers zijn bovendien geluidsarm en energiezuinig. Voor de compacte keuken heeft ETNA een vrijstaande vaatwasser van slechts 45 cm breed, voor een adviesprijs van € 379,- (model EVW8045WT). Ook biedt ETNA drie modellen van 60 cm breed, variërend in prijs van € 429,- tot € 719,-. De fraai vormgegeven roestvrijstalen uitvoering past uitstekend in een strakke, moderne keuken.


Extra douchekop

De vaatwassers beschikken over een effectief sproeisysteem. Naast een hoge en lage sproeiarm, hebben enkele types een extra douchekop. Deze douchekop bevindt zich boven in de vaatwasser en is speciaal ontwikkeld voor moeilijk bereikbare plekken, zodat een nog beter wasresultaat bereikt wordt. De vaatwassers zijn voorzien van een beveiliging voor wateroverlast.

Eenvoudige bediening

De vaatwassers zijn eenvoudig te bedienen. De symbolen op het bedieningspaneel geven overzichtelijk aan welke functies beschikbaar zijn. Het digitale display geeft duidelijke informatie over de status van de functie of het gekozen programma. Bij het roestvrijstalen topmodel is het bedieningspaneel mooi weggewerkt aan de bovenzijde van de deur. Dit model heeft bovendien een prachtige roestvrijstalen buitenbekleding en een strak vormgegeven handgreep.

Ruime inhoud

De vaatwassers van ETNA beschikken over een ruime inhoud. Het aantal couverts van de vrijstaande vaatwassers varieert van 8 couverts tot maar liefst 14 couverts. De instelbare korven en neerklapbare rekjes zorgen ervoor dat de kuip zo optimaal mogelijk kan worden gebruikt. Enkele types beschikken over fraaie korven in een roestvrijstalen look.

Intensief en 3-in-1 programma

De vaatwasprogramma's waaruit standaard gekozen kan worden zijn: voorspoelen, spoelen, normaal, glas en het zuinige spaarprogramma. Enkele vaatwassers beschikken tevens over een intensief en een 3-in-1 programma. Met het intensieve programma wordt extra vervuilde vaat grondig gewassen. De 3-in-1 functie is speciaal ontwikkeld voor de moderne 3-in-1 afwastabletten. Voor consumenten die regelmatig kleine hoeveelheden willen afwassen, is de halve beladingfunctie van het model EVW8260RVS ideaal. Deze functie zorgt voor een lager water- en energieverbruik. Daarnaast kan de consument door middel van de uitgestelde start zelf het startmoment bepalen, variërend van 1 uur tot bij sommige vaatwassers zelfs wel 24 uur. Deze functie is ideaal wanneer gebruik wordt gemaakt van goedkope nachtstroom.

Bron : www.etna.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen