Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Trendtime laminaatvloeren: Parador vloeren met karakter

Bent u op zoek naar een laminaatvloer met karakter? Parador heeft precies wat u zoekt! Er zijn maar liefst 5 verschillende stijlen te ontdekken, elk met hun eigen karakter!De Country Style brengt met materialen zoals hout in natuurlijke of gekalkte uitvoering rust en comfort in uw woning. In combinatie met gietijzer, klei of linnen. Verf uw wanden in lichte en frisse kleuren, voornamelijk wit. Breng met fleurige motieven kleurige accenten aan.


Modern Style – met hoogwaardige materialen als metaal en massief hout. Uitstekend passend bij strakke ontwerpen in een ruimtelijke omgeving. Steekwoorden: technisch raffinement, hoogwaardige producten en innovatieve toepassingen. Zeer stijlvol!

De African Style is authentiek en levendig. Deze stijl verbindt elementen van de Afrikaanse stammencultuur met een breed opgezet ontwerp en natuurlijke materialen. Traditioneel handwerk en spiritueel getinte archaïsche vormen spelen een belangrijke rol. Combineer deze stijl met olieverf of stucwerk aan de wanden, textiel met grote motieven en leer en donker hout met natuurlijke kleurstoffen beschilderd.

De New Style heeft twee gezichten:
Lean design heeft een voorkeur voor materialen: hout, leer en vooral kunststof in bruin-, geel-en wittinten. Retro design grijpt terug naar de decors van de 50er tot 70er jaren en gaat de confrontatie aan met elementen uit andere stijlen. Synthetische materialen als spaanhout of kunststof worden bewust gebruikt. Onmisbaar hierbij zijn felle kleuren, lichtgevend groen, oranje en kleurpatronen uit de op- en popart periode.

De Oriëntal Style is heel harmonieus. Natuurlijke, meditatieve sfeer en grote open ruimtes met "doorkijkjes” zijn de basis. Het doel een door Zen geïnspireerde sfeer van welbehagen. Geen storende. afwijkende elementen. Geliefde kleuren zijn crèmekleuren, wit en bruin. Spaarzaam gebruikte Aziatische accessoires zorgen voor bescheiden accenten. Bron: www.parador.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen