Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Brabantse Groepsuitjes organiseert personeelsdagen voor inrichtingsbedrijven

BREDA - Zoekt u voor de medewerkers van uw makelaarskantoor, bouwbedrijf of interieurwinkel ook ieder jaar een leuke locatie voor uw personeelsdag? BrabantseGroepsuitjes.nl organiseert culturele, sportieve en culinaire arrangementen in het Land van de Hilver. Vakantiepark Landal Duc de Brabant vormt de ideale startlocatie voor een afwisselend bedrijfsuitje of familiedag in het mooiste deel van Brabant.

Behalve kant en klare programma's bieden we ook de mogelijkheid zelf een programma samen te stellen met een keuze uit tientallen activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld per huifkar, tractorhuifkar, kano, fiets, tandem, step, rug-tegen-elkaar-tandem, ligfiets of fietstrein op bezoek bij een boerderij een bierbrouwerij, een trappistenklooster, een museum of een safaripark. Boogschieten, WC-pot racen, koeknuffelen, boerengolfen, kaas maken, schilderen, salsa & merenque dansen, afrikaans trommelen, picknicken, een golfclinic volgen of een workshop sieraden maken, didjeridoo spelen, Tai Chi Chuan, boetseren of maskers maken.
Culinair omlijst op Brabantse wijze; Het zal uw gasten aan niets ontbreken! Een perfect verzorgd bedrijfsuitje of familiedag organiseer u in een muisklik!

Bron : www.brabantsegroepsuitjes.nl

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen